Partnerschap met Caribisch Netwerk

Hilversum – Dossier Koninkrijksrelaties is een partnerschap aangegaan met Caribisch Netwerk. Dat betekent dat bezoekers van deze website ook artikelen en reportages van de redactie van Caribisch Netwerk zullen aantreffen.

Caribisch Netwerk volgt door de inzet van lokale journalisten de ontwikkelingen in de Caribische delen van het Koninkrijk, de landen Aruba, Curaçao en Sint Maarten en de openbare lichamen Bonaire, Sint Eustatius en Saba plus de Caribische gemeenschap in Nederland.

Caribisch Netwerk is een product van de publieke omroep NTR en het productiehuis Journalistes Expérimentés.

Bericht delen
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Advertentie

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.