KLM bevestigt aan Bonaire: We blijven op de Cariben vliegen

Kralendijk – Regiomanager voor de Cariben Cees Ursem heeft aan het eilandbestuur van Bonaire gemeld dat de de KLM volgens schema naar Bonaire, Aruba, Curaçao en Sint Maarten blijft vliegen, zo blijkt uit een persbericht dat het openbaar lichaam vandaag heeft uitgestuurd.

In het Caribisch deel van het Koninkrijk was deze week onrust ontstaan over de aankondiging van de KLM-directie met alle intercontinentale vluchten te stoppen omdat de regering eist dat bemanningen zich kort voor de terugvlucht naar Nederland aan een sneltest onderwerpen.

Vrijdag nuanceerde het kabinet de maatregel: die geldt uitsluitend voor hoogrisicolanden en Bonaire, Aruba, Curaçao en Sint Maarten worden daar niet toe gerekend.

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.