Advies niet naar het buitenland te reizen met 2 weken verlengd

Den Haag – Het dringende advies aan Nederlanders niet naar het buitenland te reizen als dat niet noodzakelijk isis met twee weken verlengd. Tot nu gold het advies tot half maart, vanavond maakte premier Rutte bekend dat het negatieve reisadvies geldt tot en met maart:

“Elke reis verhoogt de kans op meer besmettingen. Daarom is het dringende advies: blijf in Nederland. Ga niet op reis en boek geen reizen tot en met maart. Reis alleen naar het buitenland voor bijvoorbeeld ernstige familieomstandigheden. Of voor werk dat echt niet uitgesteld kan worden en waarbij fysieke aanwezigheid absoluut nodig is. Reizigers die na een noodzakelijke reis terugkeren naar Nederland, moeten een negatieve coronatest kunnen laten zien. Bovendien moeten zij altijd 10 dagen in quarantaine bij terugkomst”, zo luidt het aangepaste reisadvies dat te lezen is op de website Rijksoverheid.nl.

error: Deze inhoud mag niet gekopieerd worden.